• EndorFine. Budapest

  Régóta dédelgetett álmunk vált valóra, amikor megnyitottuk első csokoládéüzletünket Budapesten.

  Az ötlet megszületésétől igen hosszú út vezetett a megvalósulásig, hiszen számtalan dolgot kellett figyelembe vennünk, illetve szem előtt tartanunk. Azonban volt egy szempont, amely mindvégig változatlanul bennünk élt és fikarcnyit sem változott.

  Ez pedig nem más, mint a töretlen hit a minőségben és abban, hogy ezt közvetíteni kell a fogyasztók felé.

  Bővebben
 • Csokoládéüzlet

  Az ilyen irányú kritikákat hallva a forgalmazók mindig azzal védekeznek, hogy a magyar közönség ezt igényli és nem nyitott az új termékekre.

  Számunkra ez az álláspont teljes mértékben elfogadhatatlan és mindenképpen rászolgált a megváltoztatásra.

  Éppen ezért alapvető célunk, hogy a hazai közönségnek a nemzetközi előállítású édesipari termékekben megjelenő minőséget elhozzuk és képviseljük.

  Bővebben
 • EndorFine. Budapest

  Mint köztudomású a világban szinte megszámlálhatatlan fajta csokoládét és egyéb édesipari terméket gyártanak, azonban ezek egy jelentős részét kizárólag édességnek lehetne nevezni, hiszen a csokoládé alapvető összetevőiből vajmi keveset tartalmaznak.

  Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ezek a termékek nem jók, vagy kifejezetten kellemetlen élményt nyújtanak fogyasztáskor, viszont nem többek, mint egy gyorsan elfogyasztható, nagy energiát nyújtó élelmiszer.

  Bővebben
 • Csokoládéüzlet

  Az endorfint a köznyelvben e tulajdonságai miatt boldogsághormonnak is nevezik.

  Igen, a boldogság, amelyre véleményünk szerint a hazai fogyasztóknak legalább olyan mértékben szükségük van, mint a minőségre. Utóbbira a cégünk nevében a fine szó utal.

  Reméljük, hogy vevőink mindig egy kicsivel boldogabbak lesznek a nálunk vásárolt termékek elfogyasztása után.

  Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Cégünk

Üzletünkben óriási választékban találja meg a világ minden részéről származó csokoládékat, cukorkákat és egyéb minőségi édességeket. Messzemenően törekszünk arra, hogy árukészletünket folyamatosan naprakésszé tegyük és a megjelenő új termékeket azonnal kínáljuk a vevőink részére, illetve az általuk keresett termékeket beszerezzük. A forgalmazott termékeket úgy válogatjuk ki, hogy azokban az újdonság, innovatív ötlet és az új fejlesztések mindig jelen legyenek. Törekszünk arra, hogy a legszélesebb körben legyünk képesek kielégíteni a vevők igényeit, így széles kínálattal rendelkezünk például diétás, illetve kosher termékekből is. Üzletünkben a külföldi előállítók termékei mellett igen sokféle hazai készítésű csokoládét, cukorkát, illetve alapanyagot is tartunk. Célunk, hogy az édesipari termékek közé szorosan nem sorolható készítményeket is forgalmazzuk, mint például ízesített karamelleket, vagy sütemények otthoni elkészítéséhez szükséges alapanyagokat. A reprezentatív mennyiségű magyar előállítóktól származó termékek a legmagasabb igényeket is kielégítik, mind bel tartalmukban, mind pedig a csomagolás tekintetében. Küldöldi előállítóktól pedig széles kínálattal rendelkezünk, amely hasonlóan a hazai választékhoz kizárólag a minőséget képviseli.

Cégünk a boltban megvásárolható termékek mellett egyéb szolgáltatásokat is kínál vevőinek. Többek között vállaljuk cégek, illetve magánszemélyek számára különböző ajándékcsomagok összeállítását. Olyan termékek beszerzédést is teljesíteni tudjuk, amelyek adott esetben a bolt kínálatában nincsenek jelen, azonban irántuk igény merül fel. Emellett üzletünkben ajándékutalvány megvásárlására is lehetőség van, illetve rendszeresen visszatérő vevőink számára nagymértékű kedvezményeket is biztosítunk.

És hogy mi különbözteti meg az üzletünket a hasonló termékeket áruló boltoktól? A kiszolgálás minősége, a szakértelem és a bolt barátságos, befogadó légköre.

A fent leírtak mellett folyamatos akciókkal, újdonságokkal és meglepetésekkel várjuk vevőinket.

 

EndorFine a facebook-on