• EndorFine. Budapest

  Régóta dédelgetett álmunk vált valóra, amikor megnyitottuk első csokoládéüzletünket Budapesten.

  Az ötlet megszületésétől igen hosszú út vezetett a megvalósulásig, hiszen számtalan dolgot kellett figyelembe vennünk, illetve szem előtt tartanunk. Azonban volt egy szempont, amely mindvégig változatlanul bennünk élt és fikarcnyit sem változott.

  Ez pedig nem más, mint a töretlen hit a minőségben és abban, hogy ezt közvetíteni kell a fogyasztók felé.

  Bővebben
 • Csokoládéüzlet

  Az ilyen irányú kritikákat hallva a forgalmazók mindig azzal védekeznek, hogy a magyar közönség ezt igényli és nem nyitott az új termékekre.

  Számunkra ez az álláspont teljes mértékben elfogadhatatlan és mindenképpen rászolgált a megváltoztatásra.

  Éppen ezért alapvető célunk, hogy a hazai közönségnek a nemzetközi előállítású édesipari termékekben megjelenő minőséget elhozzuk és képviseljük.

  Bővebben
 • EndorFine. Budapest

  Mint köztudomású a világban szinte megszámlálhatatlan fajta csokoládét és egyéb édesipari terméket gyártanak, azonban ezek egy jelentős részét kizárólag édességnek lehetne nevezni, hiszen a csokoládé alapvető összetevőiből vajmi keveset tartalmaznak.

  Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ezek a termékek nem jók, vagy kifejezetten kellemetlen élményt nyújtanak fogyasztáskor, viszont nem többek, mint egy gyorsan elfogyasztható, nagy energiát nyújtó élelmiszer.

  Bővebben
 • Csokoládéüzlet

  Az endorfint a köznyelvben e tulajdonságai miatt boldogsághormonnak is nevezik.

  Igen, a boldogság, amelyre véleményünk szerint a hazai fogyasztóknak legalább olyan mértékben szükségük van, mint a minőségre. Utóbbira a cégünk nevében a fine szó utal.

  Reméljük, hogy vevőink mindig egy kicsivel boldogabbak lesznek a nálunk vásárolt termékek elfogyasztása után.

  Bővebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Étcsokoládé

Régóta dédelgetett álmunk vált valóra, amikor megnyitottuk első csokoládéüzletünket Budapesten. Az ötlet megszületésétől igen hosszú út vezetett a megvalósulásig, hiszen számtalan dolgot kellett figyelembe vennünk, illetve szem előtt tartanunk. Azonban volt egy szempont, amely mindvégig változatlanul bennünk élt és fikarcnyit sem változott. Ez pedig nem más, mint a töretlen hit a minőségben és abban, hogy ezt közvetíteni kell a fogyasztók felé. Tudatosítani azt, hogy a mennyiség helyett a minőséget is lehetne preferálni egy adott termék kiválasztásakor, illetve azt, hogy nem igaz az a tévhit miszerint a minőség egyet jelent a megfizethetetlenséggel. Ez utóbbi kijelentés még inkább igaz akkor, amennyiben figyelembe vesszük, hogy az általunk forgalmazott termékek olyan egyedi ízvilággal, összetevőkkel, külső megjelenéssel rendelkeznek, amelyekből már kis mennyiség elfogyasztása is hatalmas élményt jelent.

EndorFine a facebook-on