Miért ilyen finomak "Conscious" csokoládék?

"Conscious" csokoládék pörköletlen kakaóbabból készülő organikus raw csokoládék.

Azt már tudjuk, hogy a raw csokoládék sokkal inkább megőrzik az aromákat és antioxidáns tartalmat. Kevesen tudják viszont, hogy ellentétben a hagyományosan feldolgozott kakaóbabokkal, itt kevésbé kell lágyítani tejjel az ízeket, kevésbé kell édesíteni a kakaómasszát, hogy ellensúlyozzák a pörkölt héj adta kesernyésséget.

Ez a termékcsalád nemcsak laktózmentes, hanem a tej teljes elhagyásával készül, azaz dairy free.

De miért ilyen finomak "Conscious" csokoládé táblák?

- Azért mert a kakaóvaj mellett kókuszvajat is tartalmaznak, ami krémessé varázsolja csokoládét.

- Mindegyik tábla egy leheletnyi rózsaszín Himalája sót is kapott, ami hangsúlyossá teszi a hozzáadott gyümölcsök ízét.

- Egy csipet karobot (majomkenyérfa gyümölcse) is tartalmaznak, mely remekül kiegészíti a kakaó aromáját, teltebb, csokoládésabb lesz tőle!

- Jónéhány különleges gyümölccsel, maggal készül!

Például: agávé szirupban érlelt sárga- és piros cseresznyét, goji bogyót, kókuszcsipszet, kakaóbab nibs-et, paradiót, diót, kesudiót, törökmogyorót, citrus olajakat, vörösáfonyát tartalmaznak.

Mivel édesítik a "Conscious' táblákat?

Agávé- vagy rizssziruppal! Nincs bennük finomított vagy nyers cukor, nincs bennük "mesterségesen" előállított "természetes" édesítőszer!

Örömmel ajánljuk ezeket a termékeinket, melyeket bátran fogyaszthatnak tej- és laktózérzékenyek, a gluténre érzékenyek, és a szóját elkerülni vágyók egyaránt!

Termékeink