Mert mi szeretjük különlegessé tenni az alkalmakat :)

Látogassatok el hozzánk Valentin napon!

Hogy hangzik egy délelőtti, kora délutáni spontán csokikóstolás egy hangulatos helyen? Akár egy névre szóló bonbonnal is kedveskedhetsz párodnak, amit előzetes egyeztetés után mi nyújtunk át neki. A webshopban kedvedre válogathatsz. Várjuk jelentkezésed elérhetőségeinken!

Mondd el csokival egyszerűen!

Több vásárlónk jelezte, hogy szívesen adná át jókívánságát, fejezné ki háláját egy minőségi csokoládé formájában. Kerestünk, és a Harrer Csokoládéműhely segítségével találtunk olyan igényes megoldást, ami egyaránt közvetít üzenetet és okoz élményt a megajándékozottnak.

Az ajándékozott ízlésének megfelelő ízesítésű Harrer táblás csokoládékhoz párosítható üzenetek németül és angolul is: Köszönöm! * Rád gondolok! * Tőlem neked! * Gyógyulj meg! * Boldog születésnapot!

És természetesen Valentin nap közeledtével meg kell említenünk a "Szeretlek!" szalagos táblát is, ami jelenleg liofilizált piros bogyós gyümölcsökkel gazdagon megszórt tejcsokoládéval kapható üzletünkben. Ezen csokoládé beltartalma azonos a már jól ismert látványos Harrer szívvel.

 

  

RAW csokoládék!

Haladó csokoládéfogyasztók és egészség-tudatos vásárlók körében egyre kedveltebbek a RAW csokoládék. E különleges csokoládéfajta lényege a speciális fermentálási (erjesztési) eljárásban rejlik, amely során a kakaóbab hőmérsékletét alacsonyan tartják. A speciális fermentálás már eleve jóízű kakaóbabot eredményez, mivel a kakaóbabok úgynevezett primer (elsődleges) gyümölcs aromái nem égnek el. Ezért a raw kakaóbabokat már pörkölni sem szükséges. A raw csokoládéban nagyobb részben marad meg a természetesen magas antioxidáns szint is, íze ugyanakkor a mélyebb kakaó aromák miatt intenzívebb is a megszokottnál hosszú lecsengéssel.

Az EndorFine Csokoládéüzletekben a raw táblás csokoládékból jelenleg két félét tartunk. Ezek közül a Szántó Tibor féle natúr raw 70 és 100%-os csokoládék teljesen, míg a 100%-os kakaóbabtöretes táblát leszámítva a fűszeres-gyümölcsös Antidote csokoládék felerészt raw kakaóbabból készülnek. A kakaóbab fajtája finom aromájú ecuadori Arriba National. A gyártás teljes folyamata mindkét készítőnél kézzel történik, így egy igen magas minőségű csokoládét képesek előállítani.

 

A folytatásban:

  • Mire szolgálnak ellenszerül az Antidote csokoládék?
  • Kakaópor és forrócsokoládé közötti különbség
  • Mi az: alkalizálatlan és raw?

Szaloncukrok már Baileys likőrös, barackos, karácsonyi fűszeres és mákos ízesítésben is!

Az Endorfinban kapható szaloncukrok immáron kiegészültek a bailey-s, barackos, karácsonyi fűszeres és mákos ízesítésüekkel is! Smile A kézzel készült szemenként sztaniolpapírba csomagolt, csokoládébevonatos édességek nem tartalmaznak mesterséges színezéket és tartósítószert. Valódi mandula-, kókusz-, illetve diómarcipán alapúak.

 

2015-ös árak, ízek:

Szaloncukor alapja Ízesítés Csomagolás színe  Kg ár   Db ár**  Glu.m.
Kókuszmarcipán sima kék fehér pöttyös  4 750       75    x
Diómarcipán rumos (alkoholmentes) zöld  4 750       75     
Mandulamarcipán sima arany  4 750       75    x
Mandulamarcipán karácsonyi fűszerezésű

zöld

 4 750    75 x
Mandulamarcipán mákos piros   4 750    75 x
Mandulamarcipán Baileys likőrös lila   4 750    75 x
Mandulamarcipán barackos (aszalt barackos, lekváros) narancssárga   4 750     75  x
Mandulamarcipán csokikrémes    4 750      x
Mandulamarcipán cukormentes (xylitol) bordó  6 750       95    x
Töltött bonbon tojáslikőr krémes lila  5 750       85    x
Töltött bonbon narancsos csokikrémes kék  5 750       85    x
Zselé zselés piros  3 250      x
           

Allergén és egyéb információk:

A szaloncukrok kézzel, tartósító-, és mesterséges ízesítők, ízfokozók kizárásával készülnek. Laktózérzékenyeknek a baileys-est és a tojáslikőröset nem ajánljuk, mivel tejszínesek. A többi termék cukor, mandula, fűszerek, aszalt gyümölcsök és lekvárok felhasználásával készülnek. 
A diómarcipán kivételével gluténmentesek a szaloncukrok. A xylites nem tartalmaz cukrot, glutént, tejet és szóját.

Termékeink