0 tétel - 0 Ft Fizetés

  • Az Ön kosara üres!

Caffarel

Caffarel

Az 1826-ban – Pier Paul Caffarel által – alapított Caffarel 1852-ben mutatta be újdonságát, egy olyan páratlan specialitást, melynél a csokoládé alapanyagát képező kakaó egy részét olasz mogyoróval helyettesítették, és az egészet hajó formába öntötték. 1865-ben indult meg ennek a finomságnak (Gianduiotto) a forgalmazása olyan módon, hogy a kis hajóformákat külön-külön becsomagolva lehetett megvásárolni.

A Caffarel által készített finomságok legfontosabb alapanyagai a legjobb mogyoró és a minőségi csokoládé. A piemonti mogyoró kivételesen aromás és egyedülálló ízű, mely különösen jól érvényesül csokoládéval párosítva. A csokoládé alapanyagául ekvádori és ghánai kakaóbab szolgál, az első aromásabb, az utóbbi pedig intenzívebb ízű. A két kakaóbab keveréke adja a Caffarel csokoládék páratlan ízvilágát.

A számtalan újdonság – mint pl. a Caffarel Piemonte, mely a bársonyos gianduja és a ropogós egész mogyoró párosítása – ellenére a csokoládé még napjainkban is annak a kézműves kultúrának megfelelően készül, amely 1826-ban – gyára létrehozásakor – inspirálta Pier Paul Caffarelt.

A csokoládé specialitások készítésének ez a tradícionális módja eredményezte, hogy a Caffarel-ínyencségek eljuthattak az olasz és európai királyi palotákba, valamint napjainkban a legjobb kávézókba, delikát üzletekbe és csokoládé szaküzletekbe.


Kiváló minőségű, olasz Vergnano kávéval ízesített, piemonti mogyoróval készült gianduja desszert elegáns fémdobozban. Igényes ajándék minőségi kávéfogyasztók számára..
8,500 Ft
Nincs készleten
8,500 Ft
( Nincs készleten )
Mutat: 1 - 1 | Összesen 1 (1 oldal)