0 tétel - 0 Ft Fizetés

  • Az Ön kosara üres!

Menakao Pörkölt kakaóbabtöret 50g

690 Ft
  • Gyártó: Menakao
  • Készlet információ: Előrendelhető
  • Cikkszám: EN000563

Pörkölt madagaszkári kakaóbabtöret. Kiválóan alkalmas a reggeli müzli, vagy sütemények ízesítésére


Jelleg: natúr

Származási hely: Madagaszkár

Kakaóbab fajta, termőhely: -/Madagaszkár

Díjak: -

Egyéb: cukormentes, gluténmentes, laktózmentes, szójamentes, tejmentes, vegán

Kakaóbab

A Cassam Chenai család az India nyugati részén lévő Gujarat tartományból származik és öt generáció óta él Madagaszkáron. Először képeslapokat készítettek, majd textilikereskedelemmel foglalkoztak mielőtt elkezdtek fűszert exportálni. Ahogy a család egyre nagyobb lett, néhányan önálló üzletbe vágtak.

2006-ban Shahin – negyedik generációs madagaszkári születésűként – úgy döntött, hogy a Sambirano régióból származó kakaóbabból fog minőségi csokoládét készíteni, és a madagaszkári kakaótermelőkkel szorosan együttműködve a legjobb ültetvények babjait használja fel a gyártáshoz.

A közvetlen és szoros kapcsolatnak köszönhetően egyrészt a termelésben és gyártásban résztvevők az átlagosnál magasabb fizetést és egyéb juttatásokat is kapnak munkájukért, másrészt pedig a legjobb kakaóbabokból készülhetnek a Menakao csokoládék, melyek mindegyikében a madagaszkári kakaóra jellemző természetes gyümölcsösség köszön vissza, legyen szó akár az izgalmas combavás (egyfajta citrus gyümölcs), a borsos, vagy pedig a hozzáadott cukortól mentes, 100%-os csokoládéról.


0 vélemény Írjon véleményt a termékről

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó