Fitness

Üzletünkben igen nagy figyelmet fordítunk azokra a vevőinkre, akik valamilyen oknál fogva nem fogyasztanak, illetve nem fogyaszthatnak cukrot. Három olyan édesítőszer van, amelyet a csokoládégyártás, a termék élvezhetőségének vesztesége nélkül tud használni. Ezek a maltitol, a stevia, illetve a xylit. Az EndorFine Csokoládéüzletben megtalálható termékek is ezzel a három anyaggal vannak készítve. A legtöbb cég a maltitolt használja, hiszen mind ízében, mind pedig kezelhetőségében ez áll legközelebb a cukorhoz. A stevia egy lényegesen újabb anyag, amelyet egy növényből vonnak ki. Vele kapcsolatban sokszor elhangzik az a kritika, hogy erős növényi ízt lehet érezni az ilyen anyaggal készült csokoládéban. Véleményünk szerint ez csak akkor áll fenn, ha a gyártó nem kellő gondossággal figyel oda a csokoládéban megtalálható arányokra.

A xylit talán a legújabb irányt képviseli a csokoládégyártás cukormentes vonalában. Azonban ezzel az anyaggal nem könnyű dolgozni és komoly szaktudást igényel a csokoládéval való társítása.

Nem feltétlenül ebbe a kategóriába tartozó termékek az általunk forgalmazott egyéb "mentes" csokoládék. Ennek ellenére mi mégis itt soroljuk fel őket. Üzletünkben több olyan csokoládét is tartunk, amely glutén, illetve laktóz mentes. Fontos számunkra, hogy az ezekre érzékeny vevőink is megtalálják a számukra bátran fogyasztható táblákat. A Moo Free csokoládékat pedig a vegán étrendet követők is fogyaszthatják.

Amennyiben ajándékba szeretne valaki cukormentes terméket vinni, akkor a kézzel készült csokoládékat kínáljuk, illetve a desszerteket. Ezekből szintén tartunk cukormenteseket.

Fitness csokik képekben

 • Bobojka étcsokoládé 72% kakaótartalommal. Ízesítés: cukormentes (xylitol). Súly: 100g. Származási hely: Magyarország.
 • Delaviuda étcsokoládé 51% kakaótartalommal. Ízesítés: cukormentes (maltitol). Súly: 100g. Származási hely: Spanyolország.
 • Delaviuda tejcsokoládé. Ízesítés: cukormentes (maltitol). Súly: 100g. Származási hely: Spanyolország.
 • Delaviuda tejcsokoládé. Ízesítés: mandula, cukormentes (maltitol). Súly: 100g. Származási hely: Spanyolország.
 • Delaviuda tejcsokoládé. Ízesítés: mogyoró, cukormentes (maltitol). Súly: 100g. Származási hely: Spanyolország.
 • Dulcisana étcsokoládé 85% kakaótartalommal. Ízesítés: cukormentes (stevia). Súly: 85g. Származási hely: Belgium.
 • Dulcisana étcsokoládé 85% kakaótartalommal. Ízesítés: erdei gyümölcs, cukormentes (stevia). Súly: 85g. Származási hely: Belgium.
 • Dulcisana tejcsokoládé. Ízesítés: mogyoró, cukormentes (stevia). Súly: 85g. Származási hely: Belgium.
 • Fabric étcsokoládé 54% kakaótartalommal. Ízesítés: cukormentes (maltitol). Súly: 85g. Származási hely: Magyarország.
 • Simón Coll étcsokoládé 54% kakaótartalommal. Ízesítés: cukormentes (maltitol). Súly: 85g. Származási hely: Spanyolország.
 • Villars étcsokoládé 70% kakaótartalommal. Ízesítés: cukormentes (stevia). Súly: 100g. Származási hely: Svájc. Best Taste Award 2012.
 • Villars étcsokoládé 70% kakaótartalommal. Ízesítés: mogyoró, cukormentes (stevia). Súly: 100g. Származási hely: Svájc.

Termékeink