Forró csoki

Az Endorfine Csokoládéüzlet széles választékban kínál vevői számára forrócsokoládét. Jellemzően hazai termelőktől. Legfontosabb beszállítónk Szántó Tibor, illetve az Illa manufaktúra. Ezen két termelőn kívül tartunk még forrócsokoládét a Pralus és a Simón Coll cégektől.

Szántó Tibor forrócsokoládéit azért ajánljuk mindenkinek, mert bennük a fogyasztó találkozhat a kakaó valódi ízével, mindenféle segédanyagtól, illetve ízesítéstől mentesen. Nagy élmény és igazi újdonság a 100% kakaótartalmú forrócsokoládé. Szántó Tibortól ezen kívül tartunk még különleges RAW holland meló kakaóport, illetve kakaóbab héj teát is. Ezeket a termékeket is kifejezetten ajánljuk a csokoládé iránt érdeklődőknek.

Új termék az üzletünkben az Illa manufaktúra forrócsokoládéja, amelyet pálcikás kiszerelésben forgalmazunk. Ezek a forrócsokoládék pálinkával vannak ízesítve, Szatmári Szilva, Gönczi Barack és Újfehértói Meggy pálinkával. A forrócsokoládéhoz a pálinka hozzáadása választható, hiszen a termék kiszerelése úgy lett kialakítva, hogy az alkohol egy külön ampullában van elhelyezve. Így a fogyasztó dönthet (mi mindig alkohollal készítjük).

A Pralus forrócsokoládé Franciaországból érkezik. Egy igazi ritkaság, hiszen az alapanyag minőségére a cég rendkívüli módon odafigyel. Így kaphatta meg a termék a nemzetközi bio minősítést is.

A Simón Coll forrócsokoládét azon vevőinknek ajánljuk, akik a forrócsokoládétól egy sűrűbb állagot várnak el. Ez a termék Spanyolországból érkezik. Az alapanyaga pedig dél-amerikai kakaóbab.

A forró csoki elkészítéséhez minden esetben a lehető legmagasabb zsírtartalmú tejet használjuk. Így válik az elkészített ital még élvezhetőbbé. Szántó Tibor 100% kakaótartalmú forró csokiját azonban vízzel is el lehet készíteni.

Forró csokik képekben

 • Simón Coll forrócsokoládé. Súly: 200g. Szárzamázi hely: Magyarország.
 • Szantó Tibor 100% kakaótartalmú forrócsokoládé. Súly: 125g. Származási hely: Magyarország.
 • Szantó Tibor holland meló kakópor díszdobozban. Súly: 200g. Származási hely: Magyarország.
 • Szantó Tibor holland meló kakópor. Súly: 125g. Származási hely: Magyarország.
 • Szantó Tibor kakóbabhéj tea. Súly: 125g. Származási hely: Magyarország.
 • Szantó Tibor karibi válogatás forrócsokoládé díszdobozban. Súly: 200g. Származási hely: Magyarország.
 • Szantó Tibor levendulás forrócsokoládé díszdobozban. Súly: 200g. Származási hely: Magyarország.
 • Szantó Tibor Madagaszkár forrócsokoládé 67% kakótartalommal. Súly: 125g. Származási hely: Magyarország.
 • Szantó Tibor Mdagaszkár forrócsokoládé díszdobozban. Súly: 200g. Származási hely: Magyarország.
 • Szantó Tibor RAW holland meló kakaópor. Súly: 125g. Származási hely: Magyarország.
 • Szantó Tibor tihanyi levendulás forrócsokoládé. Súly: 125g. Származási hely: Magyarország.

Termékeink