Üzletünk

Üzletünkben széles választékban találja meg a világ minden részéről származó csokoládékat, illetve egyéb minőségi édességeket. Messzemenően törekszünk arra, hogy árukészletünket folyamatosan naprakésszé tegyük és a megjelenő új termékeket azonnal kínáljuk a vevőink részére. Fontos számunkra az is, hogy a vevőink által keresett termékeket mindig beszerezzük. Az általunk forgalmazott termékeket úgy válogatjuk ki, hogy azokban az újdonság, innovatív ötlet és az új fejlesztések mindig jelen legyenek. Éppen ezért rendszeresen látogatjuk a nagy nemzetközi édesipari vásárokat, kiállításokat.

Törekszünk arra, hogy a legszélesebb körben legyünk képesek kielégíteni a vevők igényeit, így széles kínálattal rendelkezünk például diétás, illetve "mentes" termékekből is. Üzletünkben a külföldi előállítók termékei mellett igen sokféle hazai készítésű csokoládét, desszertet, szezonális terméket is tartunk.

Célunk, hogy az édesipari termékek közé szorosan nem sorolható készítményeket is forgalmazzunk, mint például trüffel krémeket, sütemények otthoni elkészítéséhez szükséges alapanyagokat. A reprezentatív mennyiségű magyar előállítóktól származó termékek a legmagasabb igényeket is kielégítik, mind bel tartalmukban, mind pedig a csomagolás tekintetében. Külföldi előállítóktól pedig nagyon széles kínálattal rendelkezünk, amely hasonlóan a hazai választékhoz kizárólag a minőséget képviseli.

Cégünk a boltban megvásárolható termékek mellett egyéb szolgáltatásokat is kínál vevőinek. Többek között vállaljuk cégek, illetve magánszemélyek számára különböző ajándékcsomagok összeállítását. Olyan termékek beszerzését is teljesíteni tudjuk, amelyek adott esetben a bolt kínálatában nincsenek jelen, azonban irántuk igény merül fel. Emellett üzletünkben ajándékutalvány megvásárlására is lehetőség van, illetve rendszeresen visszatérő vevőink számára nagymértékű kedvezményeket is biztosítunk.

És hogy mi különbözteti meg az üzletünket a hasonló termékeket áruló boltoktól? A kiszolgálás minősége, a szakértelem és a bolt barátságos, befogadó légköre.

A fent leírtak mellett folyamatos akciókkal, újdonságokkal és meglepetésekkel várjuk vevőinket. A honlapon található képek tájékoztató jellegűek. Kínálatunk folyamatosan bővül és változik, így a képanyag is állandó változásban van.

Termékeink