Kilian and Close

Iveta Kilianova & Ciarán Seán Close névadó tulajdonosai a Rostockban található kis csokoládémanufaktúrának. Meggyőződésük, hogy a csokoládét a maga természetességében kell bemutatni a fogyasztóközönségnek. Törekvésük eredménye egy olyan nagyszerű csokoládé, melynek jellemzői az egyszerű receptúra és minőségi alkotóelemek.
A nyers kakaóbabok válogatásától és pörkölésétől kezdődően a csokoládékészítés teljes folyamata a rostocki üzemben zajlik (bean-to-bar csokoládé), így a gyártók a kakaóbabban rejlő aromákat is érvényre tudják juttatni a csokoládéban.
Frissen pörkölt mogyoróval és cseresznyével ízesített bean-to-bar fehércsokoládé, melynek a kókusztej és kókuszvirágcukor ad egyedi ízt..
Kávés ízesítésű bean-to-bar fehércsokoládé, melynek a kókusztej és kókuszvirág cukor ad nagyon egyedi ízt..
Bronte-i pisztáciával ízesített bean-to-bar fehércsokoládé, melynek a kókusztej és kókuszvirág cukor ad egyedi ízt..
Bean-to-bar tejcsokoládé finoman pörkölt dominikai kakaóbabtörettel..
Bean-to-bar tejcsokoládé finoman pörkölt Piemonte-i mogyoróval, kókusztejjel és kókuszvirág cukorral..
Bean-to-bar tejcsokoládé karamellizált Périgord-i dióval, kókusztejjel és kókuszvirág cukorral
..
Bean-to-bar tejcsokoládé kókusztejjel, kókuszvirág cukorral és sóval..
Mutat: 1 - 7 | Összesen 7 (1 oldal)