0 tétel - 0 Ft Fizetés

  • Az Ön kosara üres!

Belyzium

Belyzium

A Belyzium csokoládéhoz használt kakaófák Belize déli részén, az esőerdő fáinak takarásában nőnek. A kézzel szedett kakaóbabokat nagy odafigyeléssel fermentálják, majd pedig a napon szárítják. A kiemelkedő minőségű babok olyan criollo és trinitario kereszteződéséből származó, egyedi ízvilágú magok, melyek közül csak a legjobbak kerülhetnek a csokoládéba.

A Belyzium csokoládék esetében a csokoládékészítés teljes folyamata – a kakaóbab termelésétől kezdve, a Németországba szállításon keresztül a bio csokoládétáblák elkészítéséig – a legmagasabb szinten felügyelt.

A csokoládét a két tulajdonos Florian Schülke és Klaus Boels készíti a Berlin szívében lévő csokoládémanufaktúrában. A lágyan pörkölt kakaóbabokat óvatosan dolgozzák fel az egyedi íz és aroma megőrzése miatt. A gondos munka eredményeként hosszú lecsengésű, és jellegzetesen gyümölcsös, fűszeres komplex ízvilág jellemzi a Belyzium csokoládékat.

Nincsenek listázandó gyártók.