Reber

A márka története 1865-ben kezdődött amikor Peter Reber megnyitotta első cukrászda-kávézóját Münchenben. 73 év folyamatos működés után 1938-ban költözött át a kávézó Bad Reichenhall-ba, ahol a cég székhelye ma is található. A cég vezetését azóta a család ötödik generációja látja el és valamennyi Reber csokoládé hagyományos családi receptek alapján készül, így az eredeti Reber Mozart Kugel, több mint 100 éve változatlan.
Közepén kiváló minőségű mogyoró praliné, és legfinomabb pisztácia marcipán, mindez Lübecki mandula marcipán „kabátban”, melyet fehér, vagy tej, majd étcsokoládé bevonat vesz körül.
6db almás ízesítésű marcipánnal és nugátkrémmel töltött tej- és étcsokoládé bonbon..
6db citromos ízesítésű marcipánnal és nugátkrémmel töltött fehércsokoládé bonbon..
6db kókuszos-ananászos ízesítésű marcipánnal és nugátkrémmel töltött fehércsokoládé bonbon..
6db málnás ízesítésű marcipánnal és nugátkrémmel töltött fehércsokoládé bonbon..
6db szilvás ízesítésű marcipánnal és nugátkrémmel töltött tej- és étcsokoládé bonbon..
6db mandula- és pisztáciamarcipánnal, valamint mogyorópralinéval töltött bonbon tej és étcsokoládé burokban..
6db marcipánnal és nugátkrémmel töltött étcsokoládé bonbon..
Mutat: 1 - 7 | Összesen 7 (1 oldal)