0 tétel - 0 Ft Fizetés

  • Az Ön kosara üres!

Rólunk

Régóta dédelgetett álmunk vált valóra, amikor megnyitottuk csokoládéüzletünket Budapesten.

Bár az ötlet megszületésétől hosszú út vezetett a megvalósulásig - hiszen számtalan dolgot kellett figyelembe vennünk, finomítanunk, illetve módosítanunk -, volt egy szempont, mely mindvégig változatlanul bennünk élt és fikarcnyit sem változott a mai napig. Ez pedig nem más, mint a töretlen hit a minőségben és abban, hogy ezt közvetíteni lehet és kell a fogyasztók felé. Tudatosítani, hogy a mennyiség helyett a minőséget érdemes preferálni, illetve, hogy nem igaz az a tévhit miszerint a minőség egyet jelent a megfizethetetlenséggel.

Ez utóbbi kijelentés különösen helytálló, ha figyelembe vesszük, hogy az általunk forgalmazott termékek olyan egyedi ízvilággal, összetevőkkel, külső megjelenéssel rendelkeznek, melyek megalkotása gyakran művészi tevékenységet jelent, fogyasztásuk pedig már kis mennyiségben is hatalmas élményt okoz.

Éppen ezért alapvető célunk, hogy termékeink a nemzetközi és magyar manufaktúrák igényes alkotásai legyenek, szolgáltatásaink körét pedig vásárlóink igényének megfelelően alakítsuk, de szem előtt tartjuk, hogy a legfontosabb az az élmény, amelyet a minőségi csokoládé látványa, illata és elfogyasztása jelent.

Névválasztásunk is éppen erre utal, hiszen az endorfin egy olyan fehérje, amely az emberi szervezetben többek között izgalmi állapotot és kellemes érzést kelt. Az endorfint a köznyelvben e tulajdonságai miatt boldogsághormonnak is nevezik. Igen, a boldogság, amelyre véleményünk szerint a hazai fogyasztóknak legalább olyan mértékben szükségük van, mint a minőségre. Utóbbira a cégünk nevében a fine (kitűnő, finom, nemes) szó utal.

Reméljük, hogy vevőink mindig egy kicsivel boldogabbak lesznek a nálunk vásárolt termékek elfogyasztása után.