0 tétel - 0 Ft Fizetés

  • Az Ön kosara üres!

Csokoládékóstolók

FŰSZER ÉS CSOKOLÁDÉ!
- AVAGY A FŰSZEREK LELKE CSOKOLÁDÉBA REJTVE -


Virág és csokoládé. Valentin-nap kapcsán e két dolog biztosan eszébe jut mindenkinek, ám mi újragondoltuk a szeretet és a szerelmesek ünnepének ajándékát.

Mottónk ezen a napon: „Fűszer és csokoládé, avagy a fűszerek lelke csokoládéba rejtve”, hiszen az est folyamán kizárólag olyan csokoládékat kóstolunk, melyek gazdag ízvilága más és más fűszerek kibontakozására ad lehetőséget.

Az egyszerű, hétköznapi borstól a tonkababig sok mindent körbejárunk. Mert ugye senki nem hiszi, hogy csak egyféle bors létezik, vagy hogy a konyhai nak nincs alternatívája, és hogy a vaníliának nincs párja?

Forrócsokink lélekmelengető kortyaitól kezdve táblás csokijaink egyedi karakterén át az izgalmas csokiköntösbe bújtatott drazsékig ezen a programon mindent a fűszerek ízgazdagsága fog uralni.

Az előbbieken túl megnézzük, hogy a klasszikus chili, avagy a magyar fűszerpaprika áll igazán jól a csokinak. A fahéj, vagy a gyömbér áll közelebb szívünkhöz? A rozmaring, a kardamom vagy netán a masala adja a legnagyobb élményt csokoládéban?

S azért, hogy borszerető barátaink számára is kedveskedjünk, két különleges - természetesen fűszerekben bővelkedő - BORCSOKI párossal is készülünk az estre.

JELENTKEZÉS RÉSZLETEI:

Jelentkezni az oldal alján lévő űrlapon, az info@endorfine.hu címen, a 06/70-881-9067 telefonszámon, vagy személyesen az EndorFine Csokoládéüzletben lehet! A rendezvény regisztrációhoz kötött, amelyhez szükségünk lesz a résztvevők nevére, e-mail címére és egy telefonszámra. A korlátozott hely miatt csak 11 főt áll módunkban fogadni.

A belépő ára magában foglalja a kóstolandó csokoládékat, sós rágcsálnivalót, vizet és még néhány meglepetés tételt is.

Fizetni elővételben - a regisztráció visszaigazolását követően - átutalással, vagy személyesen az EndorFine-ban lehet. A részvételi díj befizetésének határideje február 7.
Bankszámlaszámunk: KH 10401093-50526684-88711005

Időpont: 2018.02.14. (szerda) 19:00
Időtartam: 1,5-2 óra
Helyszín: Budapest, 1053 Papnövelde utca 2. (EndorFine Csokoládéüzlet)
Ár: 4.800,- Ft

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Csatlakozz facebook oldalunkhoz, hogy minden rendezvényünkről időben értesülj: