Az Amedei egyik alapítója, Cecilia Tessieri fedezte fel Peruban, egy távoli ültetvényen azt a ritka kakaófajtát, melyből ez a kimagasló minőségű csokoládé készül
Az Amedei Toscano Blond a finoman csábító őszi- és sárgabarack, valamint a különleges, válogatott kakaóból készült Csokoládé tökéletes harmóniája. Felejthetetlen élmény!
Ez a csokoládé a piros bogyós gyümölcsök és a kakaó aromái közötti összhang példája. A Toscano Blondhoz hasonlóan, nem a klasszikus gyümölcs-tejcsokoládé párosítás mellett döntött a készítő, hanem egy 70%-os csokoládéval hozta össze az eper, csersznye, málna triót! Remek randevú!
Friss és nagyon intenzív ízű étcsokoládé ritka Porcelana kakaóbabból. A csokoládéra a hosszú lecsengés és pörkölt mandulás, marcipános, olivás ízjegyek jellemzőek. A Porcelana kakaófajta rendkívül ritka, ezért évente mindösszesen 20.000 tábla Amedei Porcelana csokoládé készül